Friday, 29 October 2010

RinDu + sEdiH

                                                           RinDu + sEdiH                                                                                                                                                             seyes aku rindu kenangan ngn ang .yg happy dulu..awat ang cepat berubah??awat?awat ang bnyak sakitkan hati aku?ah!ang dah tak sayang aku lagi ka!
                                             me:sayang sue ark?
                                     he:mstylah sayang awat tnya?
(ayat yang selalu ang ungkapkan..tp awat selalu buat aku sakit aty?)why?
mybe sbb kita dh lama ke?ini baru 2thun 9bln..belum cukup lama tp kita selalu gado..
aku taw ang selalu da prob tp pls memahami!aku tak ada sapa2 lagi yang aku nak share prob,ang sahaja memahami aku tp ang jgak la yg selalu sakitkan hati aku!pls n pls!change ur attitude for our relationship! ..end..

mood:sad+cry
p/s:hope we still together n always together :(

Monday, 18 October 2010

ily !
imy ! 
i need u !
dalam dunia, semua ada masalah. bukan ang sorang. aku boleh tolong aku tolong. sekarang aku x leh nk tolong. tak akan sbab aku tak tolong ang, ang nk trik muka ngn aku??mcm sial en??

mampoih p kayt ang la , aku malas dah nak layan ang. mcm aku nak kawan dgn ang sgt. tak qalat la nak jadi kawan ang. selama ni, aku bukan kawan dgn ang pon, ang yg sebok-sebok dgn aku.

aku dah selalu sangat dengar cerita ang. takde kawan baru nak cari kawan. kalau tak kutuk semua orang. konon ang paling bguih la.. menyampah!!cam aram!!!

sekarang nak ckp ang dah MALAS NAK KAWAN DGN ORANG TAK RETI NAK TOLONG KAWAN? wakluu! ang mcm good-good je. masa aku mintak tolong. aram ang nak muncul.

ada masalah baru terhegeh-hegeh nak mintak tolong aku? ingat aku ape?


p/s  :jgn pkiaq dri ang tuh bguih sgt nohh...bongoxxx!!!!

Sunday, 17 October 2010

♥♥♥hmm kmlasan mlnda dri aku ♥♥♥ 
♥♥♥ hahahaha....♥♥♥
♥♥♥nk blik x mau nk blik x mau sma bnyakk...♥♥♥
♥♥♥so kptsan mktmad x mau blik..hehe..♥♥♥
♥♥♥biaq ah depa nk kta apa pown..wat eve..huhu.♥♥♥
♥♥♥jnji aku dpt dok ngn en.bopren buchux aku n puas lepaih windu aku kayt dy..♥♥♥ 
♥♥♥~ahaksss~♥♥♥
            ♥♥♥ muahhxx ketat2 kayt en.bopren kuhh..!!♥♥♥

Sunday, 3 October 2010

.stadium.

tengs buchux bwak aku p tgk bola..
    walaupown seri (0-0) ..best sgt2..
mcm2 owg.mcm2 ragam aku leh tgk..
    yg pling syok leh tgk kyril muhymin real..huh encem..hehe
byak gila mkn..tmbah kak yus agie la..xdan game nk start dh sapu nsik lemak.koci ngn       brger...kulit koci jgn nk kta la penuh kayt tmpat dy..
   dok kayt stadium t2 mcm2 dgr,bnyi gendang lah,maki tok sah dok cqita la,men cam aram skiyt kena boo la..
   yg lawak t2 aku pown wat kalot maki gak..pdahal x taw apa about bola..haha
yg kcian nya kayt buchuk aku la..hehe..dy la mngsa aku nk tnya..(awat mad jd apa,awat  depa boo..)
   soe ptong stim ang nk tgk bola...hikhik



wif mad alep..


deq liya semangat ijau kning...kuikui

wif en.bopren !!

















p/s to ang; klu nk p agie gtaw nahh..nk itut gakk..hehe


Saturday, 2 October 2010

♥♥♥ yeye..sok mY buchux ajak g tgk bola at stadium . sonok gilaq . minx2 jd la nahh.. namo xjd lak . dh lma tqingin nk ikuyt p tgk bola . bkan apa salu aku nk p ang msty kata "xyah la malu ang taw dak bawak awek,teqa nk p kayt tempat ddok dok kena boooo situ la..ang mau kena mcm t2 . dh ang swang pmpuan"..cdeyh gax dy kta lagu t2 (dy nk jga ang la t2 bodo,t2 pown x qeti2 lg ka) ...tp kli neyh nseb mber dy bwak ank n bini dy p . so, ada pluang ah nk ajk aku ..horeyyyy..hikhikhik..xsbax nk tggu esok..♥♥♥




♥♥♥ p/s : b i ilysm .... muahhxx ♥♥♥

sewel ... ngeee

♥♥♥ hadoi dh kul 5.55 am . 
aku dok umah sewa sma , dok umah aku sndri pown sma . 
owg len tdox mnonggek pongkoq2 , yg aku kalot dok tekan tekan keyboard lg pagi2 buta neyh . 
xleh tdox awat x taw . 
en,bopren dh blyaq smpai mna pown aku xtaw la dy t2 , snang sgt tdox . 
ntah smpai mna pown aku xtaw . 
en.bopren klu leh tdox mmg tok sah dok kta apa la . 
punggai ngn batu pown blum tntu en.bopren nk bngun . 
wat skiyt aty ja . so biaq ja ah...♥♥♥

♥♥♥ p/s to ang :sok en.bopren jgn lupa tfon aku gtaw dulu nahhh...